Välj rätt hemtjänst i Haninge för större självständighet

Att leva på det sättet man tänkt sig det på ålderns höst kan vara avgörande för hur livet upplevs. Därför ska du självklart se till att få den hjälpen du behöver när du känner att du inte klarar av allt själv. Du kan fortfarande bo kvar hemma men någon hjälper dig med sådant du inte orkar med längre. Städning, köpa mat och laga mat kan vara sysslor du inte orkar med längre. Då kan du med rätt hemtjänst i Haninge få den hjälpen du behöver. Förstå vilken hjälp du kan få genom att läsa dessa.

Det är trots allt du som ska få det livet du vill ha på ålderns höst. Då kanske du vill kunna fortsätta att bo kvar hemma och leva självständigt. Samtidigt som du kan känna dig trygg och slippa oro över att du inte ska få hjälp om det behövs. Att ansöka om hemtjänst kan vara en hjälp för att du ska kunna använda energin till sådant du vill göra istället för att handla, laga mat eller städa.

Hemtjänsten i Haninge med dig som brukare i fokus

Du kan enkelt ansöka om hemtjänst i Haninge genom att kontakta en biståndshandläggare på Kommunen. Passa då också på att skaffa ett trygghetslarm för att kunna få hjälp om något händer. Att ramla är trots allt vanligt men med ett larm kan du snabbt få hjälp. Behåll din självständighet och bo kvar i hemmet men få hjälp med insatser från hemtjänsten. Du får insatserna anpassade efter din situation och behov. Du är i fokus för de insatser som ges och det är du som ska få en större självständighet men också den hjälpen du behöver.