Man är inte äldre än man känner sig!

Kloka ord som kanske många känner igen sig i. Att ställa till med fest behöver egentligen inte ha någon direkt orsak tycker vi. Men många vill gärna fira sin 30, 40, 50, 60, 70, 80 ja t.o.m 90-års dag med jubel & klang! Hos oss kan du arrangera festen precis som du vill och blir man mer än 40 gäster, disponerar man hela Värdshuset- utan extra kostnad!

Vill du kanske börja med en god 3-rätters middag eller kanske en buffé? Tvekar du om det ska vara levande musik eller DJ? Ska det finnas bar till gästerna? Hur mycket vin går det åt? Kan jag ha ballonger i taket? Vickning eller inte?

På Solnadal skräddarsyr vi offerten till dig för att kunna tillmötesgå dina visioner och kunna ge dig ett så prisvärt event som möjligt.

Våra lokaler är ganska unika, varför vi rekommenderar att man bokar en visning och i samband med den, kan vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig till ett lyckat event.

Här på hemsidan och under fliken “mat & dryck” hittar du aktuella menyer och prislistor. Där kan du själv komponera ihop menyer från 345 kr och uppåt. Titta gärna på dem och låt dig inspireras och återkom sedan till oss via e-post, så tar vi fram en offert till dig.

Utöver detta, kan vi också hjälpa till med bokning av underhållning, DJ, och lösa andra logistiska problem såsom hotell och transporter, m.m


Bröllop

Tager du...

Att gifta sig är förmodligen ett av lviets viktigaste och lyckligaste händelser!

Läs mer...

Dop

När lillan kom till jorden...

Näst efter att att hittat sin livspartner, så är väl den stora lyckan...

Läs mer...

Fest

Man blir inte äldre än vad man gör sig!

Kloka ord som kanske många känner igen sig i.

Läs mer...