Tager du…

Att gifta sig är förmodligen ett av livets viktigaste och lyckligaste stunder. Då är det självklart att bröllopsdagen blir så minnesvärd som möjligt! På Solnadal har det firats bröllop sedan 1700-talet och idag är det ett av de populäraste Värdshusen att fira sin stora dag på. Främst är det tack vare den vackra sommarmiljön som omger värdshuset  men också närheten till city som gör det så attraktivt. Även vintertid är det vackert att arrangera bröllop på Värdshuset.

Värdshuset passar utmärkt för det lilla till medelstora bröllopet. Vi har kapacitet från 10- 95 sittande gäster och utomhus upp till 200 gäster.  Du har alltid tillgång till vår egen koordinator som hjälper dig med alla detaljer kring festligheterna. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som blir unikt för just Ert bröllop.

Hos oss kan Ni fira en elegant och lyxigt likväl som enkelt och intimt. Bara fantasin sätter gränser. Det finns också möjlighet att gifta sig borgerligt i vår vackra trädgård eller inomhus med egen vigselförrättare och vårt kök är kända för sin flexibilitet.

Vi skräddarsyr alltid varje bröllopsoffert för att kunna ge dig som kund det mest prisvärda eventet som möjligt. Vi rekommenderar därför att man bokar en visning av våra unika lokaler och i samband med det, kan vi berätta närmare om hur vi kan hjälpa er till en minnesvärds bröllopsfest hos oss!

Under fliken “mat & dryck” här på hemsidan, hittar ni aktuella menyer och prislistor- titta in där och låt dig inspireras!


Bröllop

Tager du...

Att gifta sig är förmodligen ett av lviets viktigaste och lyckligaste händelser!

Läs mer...

Dop

När lillan kom till jorden...

Näst efter att att hittat sin livspartner, så är väl den stora lyckan...

Läs mer...

Fest

Man blir inte äldre än vad man gör sig!

Kloka ord som kanske många känner igen sig i.

Läs mer...